SC logo transparens

Bemutatkozás

Mi a Spice Consulting Kft-nél egy vállalati működés legfontosabb két értékének, a benne dolgozó EMBEREK és az általuk felhalmozott és alkalmazott TUDÁS fejlesztését és hatékonyabbá tételét tartjuk a missziónknak.

Projektjeinkben Partnereinkkel közösen építünk új innovatív és kreatív rendszereket, folyamatokat, megoldásokat, együtt oldunk meg szervezeti, működési, vezetői problémákat.

Több mint 25 éves nemzetközi közép- és nagyvállalati tapasztalatainkat, szakmánk legjobb gyakorlatait használva keresünk Partnereink számára egyedi megoldásokat és azokat úgy adjuk át, vezetjük be, hogy azután önállóan alkalmazva tudják hasznosítani.

Széleskörű partnerkapcsolatainkat felhasználva tudunk tanácsot és segítséget nyújtani olyan nagy volumenű és komplex vállalati projektek előkészítésében, vevő oldali támogatásában vagy akár projekt menedzsmentjében is, mint például:
– vállalatirányítási rendszerek bevezetése,
– M&A tranzakciók,
– jogi átvilágítások
– komplex krízishelyzetek kezelése, átfordítása.

Projektjeink garanciája az eddigi Ügyfeleink elégedettsége, valamint az, hogy megbízásainkat akár sikerdíjas alapon is vállaljuk.

Mi abban hiszünk, hogy egy Ügyfél igényeinek nem pusztán megfelelni kell, hanem képesnek kell lennünk azt minden esetben felülmúlni. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt minden projektünk esetében meg is tudtuk valósítani.

kelemen-kalman

Kelemen Kálmán

Ügyvezető, Partner

+36 20 450 8211

A Spice Consulting Kft. alapítója, ügyvezető partnere. Több mint 20 éves nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal és felsőoktatási háttérrel rendelkező szakember. Fő szakterületei változásmenedzsment, krízismenedzsment, folyamat optimalizálás, kontrolling- és üzleti tervezési rendszerek kialakítása bevezetése.

Több mint 20 év tapasztalattal rendelkező pénzügyi szakember, vállalatvezető. Közlekedésmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen 1993-ban, 5 év múlva közgazdász, majd MBA, ACCA, adótanácsadó, később bölcsész, buddhista tanító diplomát is szerzett. A sokrétű elméleti tudás mellett, a legtöbbet a 20 év gyakorlatában tanulta. Öt év egyetemi oktatói munka után multinacionális vállalatok pénzügyi igazgatójaként részt vett akvizíciók előkészítésében, vállalategyesítési projektben, nagy volumenű IT (SAP), kontrolling, infrastruktúra és gyártó beruházások projekt előkészítésében és menedzselésében. A pénzügyi szakmai feladatok mellett első számú vállalatvezetőként (ügyvezetőként) volt felelős termelő és szolgáltató vállalatok stratégiaalkotásáért, megvalósításáért, termékbevezetésekért, a cégek hatékony és eredményes működtetésért. Az építő munka mellett gyakorlatot szerzett változás- és krízis menedzsment, szervezetfejlesztés területein is. Szakterületei: stratégia menedzsment, változásmenedzsment, nagyértékű beruházások előkészítése és projekt menedzsmentje, folyamatoptimalizálás, kontrolling, BSC és tervezési rendszerek kialakítás és optimalizálása. Mottó: Minden vállalat megtanított arra, hogy gyakorlati szakemberként nagyon fontos a komplex, naprakész szakmai tudás és elengedhetetlen, hogy képesek legyünk a konzervatív értékek megőrzése mellett az innovatív gondolkodásra, változásra.

mariann-spiceconsulting

Bucsi Mariann

Vezető Tanácsadó, Partner

+36 20 210 5080

Hivatásos problémamegoldó, tréner, kommunikációs szakember. Szervezet- és emberi erőforrás fejlesztési szakértő, motivátor. Az enneagram rendszer vállalati alkalmazásának egyik kiemelkedő hazai képviselője.

Üzleti karrierjét az értékesítés területén kezdte, többször egymás után elnyerve az Év értékesítője díjakat. Tapasztalatait később tanácsadóként, trénerként először az értékesítés fejlesztés, az ügyfélkommunikáció és a belső kommunikáció témakörében, később a szervezetfejlesztés, a vállalati belső kommunikációs folyamatok, csapatépítés területén folytatta sikeresen. Ügyfelei között hazai nagybankok, biztosítók, iparvállalatok és szolgáltató cégek találhatók. Számos sikeres, mérhető és kimutatottpénzügyi eredményeket hozó projektjei után partnerei folyamatosan új feladatokkal keresik. A hazai piacon üttörőként vezette be és alkalmazta az enneagram módszerét tréningjei és tanácsadói munkái során üzleti környezetben. Az elmúlt 5 évben kiscsoportos tréningek mellett egyéni tanácsadást és munkaerő fejlesztést végez. Magát hivatásos problémamegoldónak tartja.

Értékeink

Ügyfélközpontúság

Megoldásaink ügyfeleink üzleti céljai köré épülnek, azokat szem előtt tartva alakítjuk ki, fejlesztjük és valósítjuk meg.

Szakmai kiválóság

Szakmai kiválóságunk a kollégáink által a hazai és nemzetközi projekteken felhalmozott széleskörű tudásában és tapasztalatában rejlik. Mindig arra törekszünk, hogy szakmai tudásunkat bővítsük, innovatív és kreatív megoldásokkal segítsük partnereinket üzleti céljaik megvalósításában.

Együttműködés

Mi a Spice Consulting-nál a közös munkában, az együttműködésben rejlő szinergiákra építünk. Hiszünk abban, hogy ez megadja azt a többetet, ami a jó vállalatokat kiválóvá teszi. A közös célok eléréséhez ez az összehangoltság mindkét fél számára gyümölcsöző és megfogható piaci előnyt jelent.

Szenvedélyes problémamegoldás

Projektjeinken szerzett tapasztalataink, a hazai és nemzetközi legjobb gyakorlattal és alapértékeinkkel kombinálva rugalmassá és kreatívvá tesznek minket. Erre épülő problémamegoldó képességünkkel, tanácsadási és üzleti gyakorlatunkkal tudunk megfelelni ügyfeleink speciális igényeinek, a legkülönfélébb kihívásoknak. Célunk, hogy projektjeink során az ügyfél elvárásokat mindig felülmúljuk.

Shopping Basket
hu_HU