SC logo transparens

Egyéni Coaching

A coaching során jelentősen finomodott a kommunikációm, és ez nagyon gyorsan megjelenő közvetlen visszacsatolást hozott.
A kommunikáció tisztaságából (ez egy folyamatos odafigyelést és visszacsatolást igényel) következően az információ átadás és befogadás is jelentősen javult, másoknak a megértéséhez közelebb jutottam.
Az Eneagrammal karöltve saját és mások érzéseinek, motivációjának a azonosításában megértésében javulást érzek.
A saját személyiségemben, az önértékelésben, a döntések érzelmi hátterében azok feldolgozásában tett lépésekkel az út elején járok, de biztosan haladok.
Mindabban, ami számomra streszt okoz (egy-egy döntés meghozatalában, más döntésének a megértésében) az érzelmi kilengés és az értelmi disszonancia már jelentősen kisebb.
A saját életemben és megfigyelésben a cognitív disszonancia felfedezése nem lehetetlen számomra.

Összeségében mind kommunikációban, mind szakmai és vezetői képességekben, gondolkodásban előreléptem és a környezetemből jelentős pozitív visszacsatolásokat kapok!

Hallgas István

Egy jó coach olyan, mintha pszichológushoz járnál terápiára. Először is kellesz hozzá Te magad, és az igény, az elhatározás önmagad megismerésére, az önismeretre. Aztán kell hozzá egy jó szakember, akit a bizalmadba tudsz fogadni. Enélkül nem megy. Ha megvan az elhatározás, a jó coach és a bizalom kettőtök között, akkor tudsz mélyen magadba nézni, és szakember segítségével fejlődni. Ez egyfajta utazás a lelked és önmagad felé, hogy meg tudd ismerni önmagad és jobb emberré tudj válni. Lecsupaszítod önmagad és lerakod az alapokat saját magad „felépítéséhez”. 😊

András Judit

Shopping Basket
hu_HU