SC logo transparens

Változás menedzsment

A vállalati siker eszköze mára már nem a változások követése, hanem azok vezetése. Versenytársak piaci magatartásának változása, új szabályozók, gyorsan változó fogyasztói igények, az anyavállalati stratégia változása, új vállalatirányítási rendszer bevezetése, átmeneti munkaerőhiány; minden nap történik valami, ami változást hoz a szervezet, a vállalat életébe. Ma már a vezetők legfontosabb feladata, hogy a változásokat sikeresen irányítsák!
Nagyvállalati, termelői és szolgáltatói szektorban is szerzett szakmai tapasztalatunkkal segíteni tudjuk Partnereinket, hogy a változásokra szervezetükben a mindennapok természetes velejárójaként tekintsenek mind vezetőik, mind munkatársaik. 

Szolgáltatásunk keretein belül vezetői tanácsadóként, vagy akár interim menedzsment formában, több vállalatnál szerzett tapasztalattal és szakértői ismeretekkel járulunk hozzá és támogatjuk olyan, a Partner vállalat működését jelentősen átalakító változások sikeres keresztülvitelét, mint cégeladás, cégegyesítés, tulajdonosváltás, krízismenedzsment, vállalati átszervezés, kultúra- és paradigmaváltás.

Változás menedzsment szolgáltatás keretében támogatást nyújtunk a változások meghonosításában, azok sikeres kommunikációjában, a munkatársak bevonásában és a megváltozó céges kultúra elfogadtatásában.

Segítünk a vezetőknek abban, hogyan kommunikálják a célokat és feladatokat, hogyan kezeljék az ellenállást, miképp értessék meg a miérteket, milyen módon ismerjék meg munkatársaik igényeit és, hogy ne felejtsék el értékelni és visszajelezni a szervezet felé a (rész)sikereket sem.

Shopping Basket
hu_HU